Brânză de oaie maturată cu trufă - Brânză de oaie pasteurizată maturată cu trufă
Lapte de oaie pasteurizat, pate de trufe negre (ciuperci Champignon (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis și grupul său de rude), ulei de floarea-soarelui, trufă neagră (Tuber Aestivum Vitt), sare, piper, zahăr, granule de bouillon (sare de mare, extract de drojdie, zahăr brun, extract de condimente, zahăr caramelizat, maltodextrină, grăsime de palmier, turmeric), dextroză, amidon de cartofi, extract de drojdie, condimente (ceapă, nucșoară, usturoi și curcuma, pudră de roșii), trufă neagră, potențiator de aromă, regulator de aciditate (acid citric), antioxidant (acid ascorbic), sare, clorură de calciu, cheag, ferment lactat, conservanți: lisozima (derivată din ou), Natamicină pe coajă.
Aromă: Intensă
Aroma: Caracteristică brânzei de oaie cu aroma de trufă.
Culoare: Galben pal cu vene negre de pastă de trufă.
Consistență: Dură
Îndepărtați coaja brânzei înainte de consum.